A MŰHELYRŐL

Gyere, mesélünk Neked picit a műhelyről.

Hosszas rákészülést követően 2017-ben született meg a Zug Műhely. Törekszünk arra, hogy kerüljük a megszokott sémákat, és megrendelőinkkel is igyekszünk egy unalmas irodahelyiség helyett inkább egy finom tea vagy kávé mellett beszélgetni hangulatos és inspirativ környezetben - Budapesten és környékén bárhol.

Kezdetben négyen alkottuk a ZUG csapatot - Eszti, Lilla, Ákos és Tomi, majd 2018 nyarán új taggal, Pannival bővült a Zuglakók köre. Mindannyian különböző területeken vagyunk erősek, így hatékonyan tudjuk kiegészíteni egymás tudását és komplex szolgáltatást biztosítani azok számára, akik megkeresnek minket. Szeretjük—és fontosnak tartjuk—megismerni a megrendelőinket személyesen is, hogy egy bizalmon alapuló, jó hangulatú munkakapcsolat alakulhasson ki. Azt szeretnénk, ha a megrendelőnk egy kicsit maga is a Zug műhely részesének, a közösségünk tagjának érezné magát a közös ötletelés és munka során.

A következők megtervezésében tudunk a segítségedre lenni:

  • logó- és arculattervezés

  • UI design

  • illusztráció

  • animáció

  • kiadványtervezés

  • esküvői termékek tervezése

  • és egyéb grafikai munkák

Ha épp grafikust/animátort keresel, és szívesen dolgoznál velünk, fordulj hozzánk bizalommal!

Rólunk mondták

Szuper csapat, mindenki hozzá teszi a saját értékét, kompetenciáját a munkához. Több projekten (kiadói és zenekari ügyek) dolgozunk együtt a Zug Műhellyel, és nagyon elégedettek vagyunk, mind a munka minőségével, mind pedig a gyorsasággal és precizitással. Folyamatosan és jó szívvel ajánljuk őket az ügyfeleknek. Az már csak hab a tortán, hogy emberileg is nagyon közvetlenek és lelkesek, így szó szerint öröm velük a közös munka.
— Bánki Nikoletta - A&R, MZK Publishing
A Zug Műhellyel több ügyfél projektemen is együtt dolgoztunk, és a sokadik feladat után sem okoztak csalódást. Ügyesek, kreatívak, gyorsak, rugalmasak és nagyon megbízhatóak. Lelkesedésük, a szakma iránti alázatuk és elkötelezettségük példaértékű. A velük való együttműködés stresszmentes és gördülékeny, mert az adott kérést minden esetben határidőre és magas színvonalon teljesítik.

Abszolút figyelnek arra, hogy megfeleljenek az ügyfél (néha igen érdekes) igényeinek, de azért a maguk szelíd módján terelgetik is a grafikában, dizájnban járatlan klienst. Igazi öröm velük dolgozni.
— Szabó Kata - Watson coach és branding tanácsadó
Biztos előfordult már veled, hogy hallottál egy dalt, és arra gondoltál, hogy pont ez az amit érzel, de te ezt így nem tudtad volna elmondani. A ZUG műhellyel a Lóci játszik zenekar ugyanezt élte meg csak fordítva: tényleg arra gondoltam, amit lerajzoltak, pedig két perce még el sem tudtam képzelni, hogy mit szeretnék látni. Nagyon jó egy hullámhosszon létezni egy másik művészeti ág művelőjével, baromi érdekes a kapcsolat, hogy őt is inspirálja a te munkád, és te is folyamatosan csak jót, pozitívat és megerősítőt kapsz csupán attól, hogy vele dolgozol. Köszönjük Nektek ZUG Műhely (kiemelve Biró Esztit), hogy lassan két éve velünk vagytok, és köszi Neked sors, hogy keresztezted az útjainkat.
— Csorba Lóci – zenész, a Lóci játszik zenekar frontembere
Kedves, lelkes és nyitott csapat. Csak annyira földhöz ragadtak, amennyire még éppen szükséges! ;) Könnyen összehangolódtunk, s kiválóan ráéreztek s megjelenítették az általam elképzelt képi világot. Ötleteimet nyitottan fogadták. Kommunikációjukban gyorsak, elérhetőek és rendkívül alázatosak. Munkájuk precíz, aktuális és letisztult. Velük dolgozni számomra inspiráló élmény és öröm!
— Hajnóczy Luca – pszichológus, a Rend.Be.Jössz Tanácsadó Központ vezetője
2012 óta jelennek meg könyveim, és emellett kétszer váltottam kiadót. Ami azt jelenti, hogy számtalan grafikai munkára volt már szükségem. Sajnos az időmbe nem fér bele, hogy mindent magamnak készítsek el, ezért mindig megpróbálom ezeket a munkafolyamatokat “kiszervezni” kisebb-nagyobb sikerrel. Esztivel és a Zug műhellyel felüdülés volt együtt dolgozni. Ma, azt hiszem, az idő a legértékesebb tényező. Számomra minden más ezután következik, hiszen ha az egyik munkafolyamat húzódik, akkor borul minden. Hálás vagyok, hogy Eszti mindent precízen elkészített, időben és korrektül kommunikált az árakkal kapcsolatban is. Tehát nem kellett átélnem, mint korábban annyiszor, hogy a végén kaptam egy sok nullás, nem várt számlát. Örülök, hogy rájuk találtam, mert amikor s.o.s. logó kellett másnapra, azt is megoldották. Biztosan őket választom legközelebb is!
— Albert Tímea – író
Eszti és Tomi nagyon szimpatikus párost alkotnak emberileg és szakmailag is. Rugalmasak és nyitottak voltak az én ötleteimre is, gördülékenyen tudtunk együttdolgozni.
— Krajcsó Nelli – mindfulness tréner, a Slow Budapest alapítója
A Zug Műhely gyorsan és pontosan dolgozott. Eszti kevés megadott paraméter alapján is könnyen ráérzett, hogy milyen logót szeretnék. A végeredmény letisztult, szimbolikus, és a kedvenc színeimben pompázik. :)
— Faragó Ágnes - egyszerűbb gyermekkor tanácsadó, a Szimplán. blog alapítója

 

AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZ(T)UNK