Workshop

PB220302_szenzos.jpg
 
 

Pagony — December 9.

KARÁCSONYI KÉPESLAPSZÍNEZŐS WORKSHOP A ZUG MŰHELLYEL

Az advent mindig egy izgalommal teli időszak, ugyanakkor könnyen el is tudunk veszni az évvégi hajtásban. Pedig mi is lehetne a legnagyobb ajándék szeretteink számára, ha nem az időnk? Legyen szó az együtt töltött órákról vagy akár egy kézzel készített ajándékról.

A ZUG műhely lakói egy különleges programmal várnak kicsiket és nagyokat a Pagony berkeiben, ahol együtt alkothat a család, ahol közösen bebizonyítjuk, hogy a képeslap nem ment ki a divatból, sőt, a lelke mélyén mindenki vágyik arra a bizonyos kedves üzenetre a postaládájában – különösen ebben az időszakban.

Várunk titeket sok-sok színezhető, és már színes képeslappal, amelyek csak arra várnak, hogy a te és csemetéd keze nyomával szívet és lelket kapjanak!

_

Belépés: regisztrációhoz kötött *
Belépő ára: 1500 Ft a helyszínen fizetve, mely 2 db általad választott színezhető képeslapot + 2 db színezhető ajándékkísérő kártyát foglal magában.

A foglalkozás időtartama 1 óra, és a következő időpontokra tudsz helyet foglalni:
• 14:00 - 15:00
• 15:00 - 16:00
• 16:00 - 17:00
Egy időpontban max. 10 kis alkotónak tudunk helyet biztosítani.
(Kérjük, hogy minden gyermekkel max. 1 fő kísérő érkezzen a hely befogadóképessége miatt. Belépőt csak azoknak kell fizetni, akik ténylegesen részt vesznek az alkotási folyamatban.)

Helyszín: Bartók Pagony,
1114, Budapest, Bartók Béla út 5.

-

A program során lesz lehetőség további képeslapokat és kísérőkártyákat venni, valamint a ZUG műhely sok más termékét is megtaláljátok majd!

* A regisztráció visszaigazolás után válik érvényessé.
** Ha regisztrációt követően mégsem tudnál részt venni az eseményen, kérünk feltétlen jelezd számunkra a zugmuhely@gmail.com mail címen!

 

REGISZTRÁCIÓ