esztu.jpg

BIRÓ ESZTER

grafikus, illusztrátor, éppenhogycsaknem fotós

Eszti útja a matematikán és mérnöki léten át vezetett, majd a „reál témát” hátrahagyva a grafika irányába indult. Leginkább az arculatok tervezése és illusztrációk világa áll hozzá közel, melyet laza akvarelljeinek és kedves illusztrációinak végtelen sora is mutat. Nagy álma, hogy grafikái betörhessenek a magyar könnyűzene és a könyvek világába. Kis túlzással fényképezőgéppel a kezében született, kedvenc masinájával pedig szívesen fotóz hangulatokat, embereket, mohaszigeteken megtörő napsugarakat, kavicsokat és bármiket. Szereti a macskákat, valószínűleg előző életében ő maga is az volt. :D


P5070857_panni.jpg

Czikkely Anna

 formatervező, lelkes grafikus

Panni a legfrissebb zuglakó, aki a BME-n cseperedett ipari termék- és formatervezővé. Bár végzettsége főleg a mérnöki vonalat képviseli, leginkább bájos és szerethető grafikái és illusztrációi lopják be magukat az ember szívébe. Mindene a kávé, amit szívesen kortyol, rajzol, vagy akár fest is vele. Fél kézzel befonja a haját, miközben a másikkal megörökíti a folyamatot. Ha épp nem rajzol, énekléssel és hegedüléssel okoz örömet a szomszédainak. Folyton megbotlik, hiába jár a föld felett 10 centivel. Nem fél hangosan nevetni és szorosan ölelni.


lilla.jpg

KOVÁTS LILLA

formatervező, grafikus, lelkes világutazó

Lilla olyan könnyedén tervez formákat, ahogy más a cipőjét köti. A Műszaki Egyetemet sikeresen elvégezve a MOME-n folytatja tovább tanulmányait, hogy bútorokat tervezhessen. Lételeme a jó design, akár felismerni, akár terveznie kell. Ez bútoraitól kezdve a ruháin át az egyéb személyes tárgyaiig mindenhol megmutatkozik. Szeret utazni, a spanyol föld a kedvenc terepe, fényképezőgépét pedig sosem hagyja otthon. Kedvenc állata a nyuszi, melynek bármilyen megjelenési formájától képes könnyekig hatódni. Álma, hogy legyen egy sajátja.


akos.jpg

SZÁSZ ÁKOS

grafikus, UX/UI designer, magyar bőrbe bújt izlandi zenész

Ákos a csapat tipó-zsenije, csukott szemmel is képes felismerni a betűtípusokat. (Tényleg!) A minimalizmus megtestesítője, kedvenc színeinek palettája egészen a fehértől a feketéig terjed! Ha a csapat többi tagjánál becsípődik a ’túl cuki’ irányvonal, ő az, aki visszatereli társait a realitás talajára. Kedvenc területei a tipográfia, az építészet, a UX/UI és a zene. Mert, hogy basszusgitározik is ám, és számos érdekes zenei projektet készít! Nem ismer lehetetlent: ha valami érdekli, abból 120%-ban felkészült, néha úgy képes magyarul beszélni, hogy a többiek csak a kötőszavakat értik.

 


tomi.jpg

MAYER TAMÁS

grafikus, illusztrátor, animátor, egy jövőbeli zenekar dobosa

Tomi tehetsége és szakmai tudása számtalan területen megmutatkozik: egyedi és szerethető figuráit nem csak lerajzolni tudja, de egy-két hókuszpókusszal és kismillió egérkattintással képes őket meg is mozgatni. Az animációban szerzett munkatapasztalatát nem egy kisfilmje hűen bizonyítja! Legnagyobb álma volt, hogy gyerekkönyveket illusztrálhasson, ami a Zug indulása óta valóra is vált, hiszen már több mesekönyv is megjelent a rajzaival! Másik nagy vágya, hogy mókusok lakta erdőszélen élhessen. De nem csak számítógépen képes maradandót alkotni: már több éve szeli longboard-jaival a pécsi és fővárosi utakat, deszkáit pedig saját maga készíti! Páratlan humorérzéke állandó jó hangulatot biztosít a Zugban.


MAGDI

social media manager, szeretnivaló kabalafigura

Magdi a csapatunk kabalája és egyben social media menedzsere. Annál, hogy pingvin létére úgy gépeli a frappáns szövegeket, hogy szárnyai vége alatt füstöl a billentyűzet, már csak az életútja érdekesebb. Néhány évvel ezelőtt a csapat két tagja egy könyv borítóján látta meg a kis pingvint, és rögtön beleszerettek. Ekkor még csak illusztrációként, majd közel egy éven keresztül képzeletbeli barátként létezett. Később viszont, Mikulás napján - plüssállat formájában- testet öltött, és a kitisztított bakancs belsejében rejtőzve várta a reggelt, és (immáron) munkatársai könnytől párás pillantásait. Hamar beilleszkedett, és pingvin-képességeinek határait jócskán feszegetve, kitanulta a facebook és az instagram kezelését, így segíti a csapatot.

magdi.jpg